Primasaúde Clinic

Vagos

One of the challenges was to create a space where the typical stimulation associated with a dental clinic would be replaced by comfort. This feeling was achieved by using colors other than white, in order to improve the patients’ experience during the waiting time.

A space where elegance and female esthetics were the main basis for transforming a commercial store into a dental clinic, with a new distribution in which we paid special attention to natural lighting;
for this purpose we included interior glass divisions with transparent finishing.We prioritized colors and materials that transmit tranquility, replacing the typical white walls for beige curtains and green used on the walls.

The walnut wood furniture, the black stained glass covering and the design of the counter in the waiting room add the luxurious and calm experience to the environment.

 

see our other

projects

Pereira Optics

Health

Gym Dynamic Life

Health